Skip to main content

Mindway

Met Mindway kun je online werken aan je psychische klachten in combinatie met traditionele behandelingen.

Toegankelijke, flexibele en persoonlijke hulp voor iedereen. Hoe, waar, wanneer en in het tempo wat jou uitkomt. Contact op onze locatie of 100% online, dat is 100% eigen regie, dat is 100% Mindway.

Ben je vaak somber? Of angstig? Slaap je slecht of zie je op tegen de dagelijkse dingen? Heb je daarbij misschien ook lichamelijke klachten? Als deze klachten jou steeds meer in de weg zitten, dan wil je daar zo snel mogelijk van af. De snelste manier om van jouw klachten af te komen is door een deskundige in te schakelen die jou daarbij kan helpen.

Van 100% online tot blended behandeling

Maar welke behandeling past bij jou? Bij Mindway kies je voor het gemak van een online behandeling via internet. Heb je toch behoefte aan het persoonlijke van een meer traditionele behandeling? Samen met een professionele hulpverlener maak je jouw eigen mix van face-to-face gesprekken op onze polikliniek en online behandelingen. Hoe en wanneer het jou het beste uitkomt. Jouw blended behandeling, waar mogelijk aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden.