Skip to main content

Moodbuster Life

Minder piekeren, leren problemen op te lossen, meer bewegen en het ondernemen van meer activiteiten helpen bij het verbeteren van je stemming. De vijfweekse online zelfhulpinterventie “Moodbuster Life” richt zich op die onderwerpen.

Het onderzoeksteam zoekt mensen die hun stemming willen verbeteren aan de hand van Moodbuster Life. Door mee te doen werk je niet alleen aan je stemming, maar help je ook het wetenschappelijk onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de afdeling Klinische Psychologie van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Meedoen aan het onderzoek

Voordat je mee kunt doen aan het onderzoek vindt er eerst een korte screening plaats, dit gebeurt aan de hand van een vragenlijst op de website van het onderzoek. Als op basis van die screening blijkt dat de interventie geschikt is voor jou, word je gevraagd een aantal online vragenlijsten in te vullen. Vervolgens krijg je toegang tot het online platform en kun je zelfstandig aan de slag met de interventie. Je kiest zelf met welke onderwerpen je aan de slag gaat. Na zes weken word je nog een keer gevraagd een aantal online vragenlijsten in te vullen. Als je die hebt ingevuld is het onderzoek afgelopen en ontvang je een Bol.com bon t.w.v. 30 euro.

Wie wordt gezocht?

  • Je ervaart stemmingsklachten en wilt graag je stemming verbeteren aan de hand van een online zelfhulpinterventie
  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent in het bezit van een smartphone (iOS 11.0 of hoger of Android 5.0 of hoger) en een computer, laptop en/of tablet met internet
  • Je kunt de Nederlandse taal lezen en schrijven
  • Je hebt momenteel geen psychische aandoening die is vastgesteld door een psycholoog, psychiater of andere hulpverlener
  • Je bent momenteel niet in behandeling voor een depressie of andere psychische aandoening
  • Je hebt niet meegedaan aan het “Moodbuster Lite” onderzoek

Website

https://www.moodbuster.science/life/