Skip to main content

Vacature Officemanager / bureaucoördinator

Wij zijn op zoek naar een kandidaat voor een gecombineerde functie van officemanager bij Brainclinics en Bureaucoördinator bij NedKAD.

Stichting Brainclinics is een non-profit organisatie gespecialiseerd in toegepast hersenonderzoek bij depressie, OCD en ADHD, bestaand uit een enthousiast team van (senior) onderzoekers, PhD studenten en een design/public outreach medewerker. Stichting NedKAD is het Nederlands Kenniscentrum voor Angst, Dwang, Trauma en Depressie, waarbij de meeste grote ggz-instellingen en academische instellingen in Nederland zijn aangesloten.

De functie bestaat uit secretariële, redactionele, organisatorische en administratieve werkzaamheden, en ondersteuning van de NedKAD bestuursleden. De functie is gebaseerd bij Brainclinics in Nijmegen, maar reisbereidheid voor het organiseren en notuleren bij vergaderingen en congressen is wel een vereiste.

Je zult de spin in het web vormen bij beide organisaties, dus we zoeken iemand die beschikt over goede taal- en communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels, sociaal, enthousiast en energiek is en graag het initiatief neemt.

Wij verwachten:

· Communicatief vaardig (zowel in het Nederlands als in het Engels), flexibel en coöperatief.

· Ervaring en kennis van SEO, website beheer en sociale media

· HBO+ werk en denkniveau.

· Creativiteit, out-of-the-box denker

· Interesse in, en aantoonbare affiniteit met toegepast hersenonderzoek en de doelgroepen (Depressie, Angst, Dwang en Trauma) met zowel patiënten als zorgprofessionals.

· Woonachtig in regio Nijmegen is een pré

Wij bieden

· Een professionele, kleinschalige en prettige werkomgeving

· Een minimum contract voor 24 uur (16 uur NedKAD; 8 uur Brainclinics) met mogelijke uitbreiding naar 32 uur

Solliciteren

Als je interesse hebt en denkt dat je binnen de bovenstaande omschrijving past, ontvangen wij graag een gemotiveerde brief en CV met foto per e-mail aan Dr. Martijn Arns: martijn@brainclinics.com.

Alleen sollicitaties per e-mail, die voldoen aan de vereisten, worden in behandeling genomen. Graag in het onderwerp van de e-mail opnemen dat je naar deze vacature solliciteert.

De sluitingsdatum is 1 juni 2022.

Categorieën

TIP

Heb je een nieuwstip of zelf nieuws voor de nieuwsrubriek?
info@nedkad.nl