Skip to main content

Jubileumcongres van de Angst Dwang en Fobie Stichting op 31 mei

De angst, dwang en fobie stichting kondigt met genoegen haar jubileumcongres aan, dat zal plaatsvinden op 31 mei 2024 in het congres- en zalencentrum Antropia te Driebergen. Dit mooie evenement biedt een platform voor patiënten, naasten, geïnteresseerden en professionals om hun kennis te vergroten, ervaringen te delen en waardevolle verbindingen te smeden.

Het programma omvat een rijk scala aan workshops en lezingen, gepresenteerd door vooraanstaande experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van angst, dwang en fobieën. De inhoudelijke sessies belichten zowel theoretische inzichten als praktische benaderingen, met een focus op het bevorderen van begrip en het aanreiken van effectieve strategieën voor coping en behandeling.

Tussen de educatieve sessies door wordt er een uitgebreide lunch aangeboden, waar deelnemers de gelegenheid hebben om informeel te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Deze momenten van ontmoeting dragen bij aan het versterken van het onderlinge begrip en de ondersteunende gemeenschap rondom angst, dwang en fobieën.

Het jubileumcongres staat open voor professionals in de gezondheidszorg en biedt accreditatie voor deelnemers die hun kennis willen vergroten en officiële punten willen verdienen voor hun voortgezette professionele ontwikkeling.

Het hoogtepunt van het evenement zal niet alleen liggen in de inhoudelijke verdieping, maar ook in het vieren van de kracht van ervaringsdeskundigheid en de waarde van samenwerking tussen alle belanghebbenden in het veld.

Wij kijken ernaar uit om deze mijlpaal met jullie te vieren en zien jullie dan ook graag op het jubileumcongres.

Klik hier voor meer informatie over het programma van de dag en om je aan te melden.

Categorieën

TIP

Heb je een nieuwstip of zelf nieuws voor de nieuwsrubriek?
info@nedkad.nl