Nederlands Kenniscentrum Angst, Dwang, Trauma en Depressie

Depressie Connect

Depressie Connect is een digitaal platform voor (naasten van) mensen met een depressie. Het is een digitale plek waar je (eventueel anoniem) veilig en afgeschermd in contact kunt komen met anderen. Depressie Connect bestaat uit twee van elkaar afgescheiden community’s; één voor mensen met een depressie(-verleden) en één voor naasten van mensen met een depressie. Depressie Connect is tot stand gekomen middels een samenwerking tussen Pro Persona en de Depressie Vereniging. Het is het resultaat van onderzoek naar ervaringskennis bij depressie: De Kracht van Depressie.
Lees meer

Lotgenotencontact ADF Stichting

Heb je last van angst- of dwangklachten? Dan kan het heel erg opluchten om er over te praten met lotgenoten. In een lotgenotencontactgroep praat je met anderen over je ervaringen met angst en dwang. Je luistert naar elkaars verhaal, stelt vragen, geeft advies. Er zijn twee ervaringsdeskundige begeleiders bij.
Lees meer

BibberBar

Je bent van harte welkom bij het online lotgenotencontact van de ADF stichting. Geef je hier op voor de gratis online meetings van de BibberBar. Je krijgt daarna vanzelf een uitnodiging. In de BibberBar zitten mensen zoals jij. Mensen die last hebben van angst, dwang, paniek of depressie. Zolang de lockdown voortduurt kun je hier iedere week gratis terecht. En het is niet alleen maar serieus, er wordt ook gelachen!
Meer informatie en aanmelden