Nederlands Kenniscentrum Angst, Dwang, Trauma en Depressie

InDepressie.nl: website voor lotgenotencontact vernieuwd

13 januari 2010 - Geplaatst onder: Depressie

(InDepressie.nl) –
Met bijna 1000 actieve leden is inDepressie.nl Nederlands grootste en snelst groeiende depressie e-health community. Deze internet gemeenschap is bedoeld voor depressie lotgenoten en oud lotgenoten maar ook voor partners en familieleden. In de toekomst zullen ook therapeuten en huisartsen zich kunnen aanmelden. De website InDepressie.nl is vernieuwd en daarmee een stuk toegankelijker geworden.


De website is opgericht door ervaringsdeskundigen en biedt verschillende mogelijkheden. Allereerst uitgebreide informatie over depressie. Verder is er een depressie forum waar de leden van de website altijd terecht kunnen en ook is er een openbare chat. Deze chat word dagelijks en op verschillende tijden bezocht door vele leden. Naast deze mogelijkheden is er ook het depressie dagboek. Hier kunnen leden hun dag en gevoelens van zich afschrijven en activiteiten met de stemming hier aan koppelen. Ook biedt inDepressie uitgebreid videomateriaal.

De website is voor velen een uitlaatklep, afleiding, een eigen plek. Hier kunnen de leden alles van zich afschrijven, informatie vinden, adviezen geven, ervaringen delen. Maar ook kunnen ze lotgenoten ontmoeten, mensen die hen begrijpen, dezelfde ervaringen delen en ze dus ook kunnen steunen in moeilijke periodes.

Voor meer informatie over deze website kunt u contact opnemen met aanspreekpunt@indepressie.nl.


Bezoek de website www.InDepressie.nl
Tags: