Nederlands Kenniscentrum Angst, Dwang, Trauma en Depressie

Deelnemers gezocht voor vragenlijstonderzoek werknemers met gezondheidsbeperking

21 maart 2016 - Geplaatst onder: Meedoen onderzoek

De Universiteit van Leiden doet onderzoek naar het ontwikkelen van ondersteuning voor werknemers met een gezondheidsbeperking. Hiervoor zoekt de universiteit mensen die mee willen doen met een online vragenlijstonderzoek.

Hoe gaat gezondheid samen met werk? En waar kan eventuele ondersteuning zich op richten om het werk voor de werknemers te verbeteren? Onderzoekers Djina Boshuizen (BSc) en dr. Edwin Boezeman van de Universiteit Leiden (afd. Arbeids- en Gezondheidspsychologie) hopen dat deelnemers deze en andere vragen willen beantwoorden. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Wie worden gevraagd?
Werknemers die:
• Een chronische gezondheidsaandoening hebben
(vb. astma, diabetes, RSI, kanker, hart- en vaatziekten, angststoornis, depressie, reuma, epilepsie, narcolepsie, migraine, diabetes)

• Een leidinggevende hebben op het werk

• Bij willen dragen aan kennisontwikkeling over hoe werknemers met een gezondheidsbeperking beter ondersteund kunnen worden op het werk

• Een online vragenlijst willen invullen (15 min.)

Als u de vragenlijst invult maakt u kans op het winnen van een boekenbon van 10 euro (er worden er 10 verloot onder de deelnemers).

Indien u vragen of opmerkingen heeft, of verdere informatie wenst, kunt u contact opnemen met dr. Edwin Boezeman via e-mail: eboezeman@fsw.leidenuniv.nl

Meedoen?

Stuur om mee te doen een e-mail naar Djina Boshuizen (BSc, Universiteit Leiden): d.boshuizen@umail.leidenuniv.nl

Tags: