Nederlands Kenniscentrum Angst, Dwang, Trauma en Depressie

Deelnemers gezocht: familie-onderzoek Extreme Verlegenheid

3 juni 2015 - Geplaatst onder: Angst, Meedoen onderzoek

Het unieke familie-onderzoek naar verlegenheid en sociale angst, dat uitgevoerd wordt door onderzoekers van de Universiteit Leiden en het LUMC, is bijna voltooid. Al meer dan 100 familieleden uit 10 families deden aan dit onderzoek mee. Het onderzoek loopt dus goed.

Karaktertrekken in kaart brengen
Doel van het onderzoek is om karaktertrekken die te maken hebben met verlegenheid in kaart te brengen door middel van MRI en EEG-onderzoek. Om betrouwbare resultaten te krijgen zijn nog enkele families nodig.

Het onderzoeksteam is daarom op zoek naar personen met extreme verlegenheid die met partner en kinderen willen deelnemen aan dit familie-onderzoek.

Vergoeding
Ook de broers/zussen van deze personen (met hun partner en kinderen) worden uitgenodigd om deel te nemen. Zo kan uitgebreid worden onderzocht hoe karaktertrekken aanwezig zijn in de familie. Als dank ontvangt iedere deelnemer €75 en reiskostenvergoeding.

Meer weten? Stuur een email naar 2generatiestudie@leidenfamilylab.nl om vrijblijvend meer informatie te ontvangen. Of neem een kijkje op de Facebookpagina.


Tags: